En Guide til at få et realkreditlån

Købe et nyt hus er et stort skridt i dit liv… og det kan også være en stor gæld, som ikke bør tages let. For at spare dig både tid og penge, er det vigtigt at huske dit behov for pant på under hele processen med at finde og købe et nyt hjem.

Omhyggelig overvejelse af potentiale huse og shoppe rundt for et realkreditinstitut kan ikke kun hjælpe dig med at finde det rigtige hus for dig og din familie men kan også hjælpe med at sikre, at du ikke betaler mere i rente- og gebyrbeløb, end du absolut skal.

Her er nogle nyttige tips til at hjælpe dig med at finde det hus, som du vil og får de penge, du har brug for, så du kan betale for det.

Fordele ved at bruge en ejendomsmægler

For at købe et nyt hjem, skal du finde et hus til at købe. Mens der er en række måder, du kan gå om søgning efter et hus, er en af de bedste måder at finde en ejendomsmægler og lad dem hjælpe dig med processen. Selvom der kan være nogle ekstra gebyrer forbundet med brugen af en ejendomsmægler, opvejer at fordelene mere end ulemperne.

Ikke alene vil de være i stand til at lede dig gennem deres hele kataloget af boliger (og ofte hjem, at andre mæglere i området har til salg samt), men mæglere kan ofte anbefale realkreditinstitutterne, at de regelmæssigt arbejder med (og der kan tilbyde nedsatte satser på grund af henvisningen) ud over at hjælpe dig med at få utilities forbundet og anbefale virksomheder og tjenester, hvis du er ny til området.

At finde et realkreditinstitut

Når du har fundet det hus, som du ønsker at købe (enten med en ejendomsmægler eller dig selv), skal du beslutte, hvor du vil få pengene til at betale for det. Den bedste måde for dig at finde et realkreditlån med gode renter er for dig at shoppe rundt og sammenligne långivere før du foretager din beslutning.

Anmode om lån citater fra en række långivere, ikke kun banker… efter alt, eksisterer realkreditlån og finansieringsselskaber for at give lån, som gør online långivere.

Ved at tage sig tid til at sammenligne rentesatser og lånebetingelser fra flere forskellige typer af långivere, kan du ende med at finde en meget bedre aftale på dit realkreditlån, end du ville have fra långiver, som du oprindeligt planlagt på ved hjælp af.

Ned betalinger, lukke omkostninger og andre gebyrer

I de fleste tilfælde vil du låne en husets samlede omkostninger med et realkreditlån… du vil skulle betale en del af omkostningerne op foran og låne resten. Desværre er det beløb, du betaler op foran ikke alt, hvad du vil skulle betale når handlen er lukket… andre gebyrer, såsom lukning omkostninger, långiver gebyrer og ejendomsmægler gebyrer, skal også betales.

For at sikre, at du har nok penge til at betale for alt dette, bør du spørge om, hvilke gebyrer vil være forbundet med dit realkreditlån og købe det hus, du ønsker, før du anmode om et tilbud fra en långiver. Trække dette beløb fra de penge, du har til rådighed, og derefter bruge den ændrede alt som din udbetaling, når de anmoder om lån citater.

Ideelt set vil du kunne indsende en udbetaling af mindst ti procent af de samlede udgifter til hjemmet… Dette er den procentdel, som mange långivere foretrækker, selvom de fleste vil acceptere en lavere udbetaling eller ingen udbetaling om lukning omkostninger og gebyrer gælder stadig.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.