Er dine penge at holde op med Inflation?

I dag ’ s uforudsigelige verdensøkonomien, du naturligvis aldrig vide, hvad der vil ske næste. Usikkerhed og bekymringer vedrørende den irakiske trussel, nordkoreanske krise, og skjulte terrorceller og netværk fortsat at væven i hovedet på forbrugerne. Derudover aktiemarkeder og industrier over hele verden.
Prisinflation er et andet stort problem for alle. Den nyeste Consumer Price Index (CPI) nummer udgivet af US Department of Labor ’ s Bureau of Labor Statistics, at priserne i alle byer i USA, er op til 0,1% i December måned for kalenderåret 2002. Consumer Price Index (CPI) er et program, der producerer månedlige data om ændringer i priserne betalt af urban forbrugerne til en repræsentativ kurv af varer og tjenesteydelser. Desuden, den nationale arbejdsløshed fortsætter med at forblive konstant på 6,0% for måneden af December 2002. Tro det eller ej, kan dette ikke være så slemt som det lyder.
Økonomiske teori foreslår, at en stigning i inflationsraten vil føre til et fald i den nationale arbejdsløshed. Men da arbejdsløsheden er i øjeblikket 6,0%, dette kan også tyde på, at for at denne sats til i sidste ende falde, vi burde imødese flere inflation i fremtiden. Den nylige upsurge i oliepriserne sammen med ædelmetaller understøtter denne teori og muligvis også en antydning af, hvad ’ s til at komme.
Nå, det lader til, at du sandsynligvis kan ’ t undgå inflation, men der er absolut muligheder, som du kan drage fordel af, for at holde med det. En mulighed kunne være at overveje at indbetale dine penge i en opsparingskonto snarere end en pengemarkedet konto. De fleste større banker i øjeblikket giver en årlig procentsats udbytte (ÄPY) der spænder fra 0,5% til 0,75%. Selv om dette er temmelig lav, er det højere end hvad de fleste pengemarkedet regnskaber er i øjeblikket tilbyder.
En af de bedste priser, jeg har for nylig set er ING direkte ’ s tilbud på 2,25% ÄPY for deres Orange opsparingskonto. Men hvis disse priser er ikke, hvad du leder efter, kan du overveje at investere i aktiemarkedet. Med den seneste afmatning i økonomien er aktier temmelig billig og går hurtigt. Der er nu mange online børsmæglerselskaber, der giver forbrugerne til at købe aktier for et mindre gebyr. For eksempel, lader Sharebuilder forbrugerne investerer for så lidt som $4. Skal dog være du på vagt, denne investering mulighed er en større risiko, så du bør rådføre sig med en finansiel rådgiver før at tage dette skridt.
Uanset om du vælger at sætte dine penge i disse investeringsmuligheder eller ej, er det op til dig. Men bare husk, at hvis du don ’ t, er du faktisk miste penge, fordi de “ købekraft ” af din dollar er faldende som inflationsraten er stigende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.