Investorer og investeringer: en bilion… og stadig tælle

So… Hvem fik billion?
Helst du nævner henkastet en Trillion dollars, folk har tendens til at lytte. Især i verdens investeringer. Men, selv i en verden af investeringer tale folk bare ikke om godt… en trillion dollars. Og de taler aldrig om det om nogen enkelt individuelle.
Nå… ikke “aldrig”.
Undskyld dårlig grammatik, men det er ikke hver dag jeg lære at tale om en mand, der har over 100 investeringsselskaber opmærksomhed… og deres aktiver.
Tænk på sidste gang du hørte en trillion dollars nævnt i pressen. Det var forbundet med hvad? Den amerikanske regering Budget? Størrelsen af den amerikanske økonomi? Størrelsen af den amerikanske gæld?
Der er hele lande, der ikke har et budget på en billion dollars. De fleste lande, i virkeligheden.
Pointen er, at hvis du nævner en enkelt mands navn og knytte dette navn med en Trillion dollars… du vil få opmærksomheden af mennesker omkring dig. Og ikke bare investorer.
Men for George Muzea, tiltrækker opmærksomhed er et mindre problem. Få resultater i verdens investeringer har været spørgsmålet – med held – i over 30 år. Huske sætningen, “ord er ord… løfter er løfter… men performance er virkelighed”? Performance er virkeligheden for George Muzea der er rådgiver for nogle af de største investeringsselskaber- og deres investorer – i verden.
Alle 100 virksomheder eller deromkring af dem… med aktiver sammentælling over en billion – der er ‘ at ord igen-dollars. Du ved, hvilken som helst procentdel af en trillion ville holde mig om natten. Der, vil nogen råd, som kan påvirke selv skillinger i ethvert marked skridt skabe overskud eller tab af… milliarder! Der er en verden af George Muzea.
Hvis du vil oprette slags pres for dig selv, have du hellere et system der virkelig virker. Skillinger i investering marked bevægelse vil få dig milliarder af dollars af investorernes klager… eller… flere business fra investorer. Som George kan lide at sige, er”der ikke plads til loyalitet i verdens investeringer.”
Følg mig tæt igen.
“Hvis du vil oprette pres som det for dig selv, skal du have et vellykket system.” Du kan se, billioner af dollars i aktiver ikke bare kommet til nogen ‘ ole investering rådgiver. Investorer ikke har tillid til advokat, medmindre det er allerede “dokumenteret.”
Med snesevis af tusindvis af investorer og investor’s tjenester, såvel som milliarder af dollars af investeringer og investeringsservice “derude”, hvordan du får denne form for tillid til at begynde med?
Se denne.
Enron… 18 måneder før…
Længe før Enron-skandalen brød i pressen, havde en anden person allerede lade kunderne vide, de skulle få ud af Enron. Selvfølgelig, nogle kortsluttede markedet og lavet en masse kontanter. Alle de andre kom ud med deres konti i takt, fordi George Muzea vidste der var noget alvorligt galt inde Enron.
Hvordan vidste han, at? Nå, fortalte insidere””.
Lol Ingen rent faktisk sagde en ting til ham. De behøvede ikke at sige noget. Og han vidste ikke en eneste af dem. En af dem? Insidere, det er “hvem”.
I alt i livet er der insidere. Nogle er gode. Nogle er dårlige. Nogle gør ting lovligt. Nogle ulovligt.
• I verden af sport, ejere, kommissærer, bestyrelsesmedlemmer, direktører og trænere er alle insidere i sportens verden (ikke taler bestande her).
• Inde en fodbold bunddækket, “Insidere” er fyrene i bunddækket… og nogen trænere involveret i kalde stykket.
• Hvis du ejer en virksomhed, du og dine partnere sammen med nogen større officerer, som driver virksomhed, er insidere.
• I dit hjem, du og din ægtefælle er “Insidere.”
• I et juridisk slagsmål, klienterne og advokater er “Insidere.”
• I enhver videnskabelig opdagelse, insidere er forskere, selskabet embedsmænd nedladende forskning og et udvalgt hold af forskere.
I verdens investeringer styrker SEC alle selskab insidere at rapportere deres stock brancher – køb og salg-inden for 48 timer efter hændelsen. I denne verden af investorer, er selskabet CEO, direktører, økonomichefer og et par andre officerer defineret som insidere for virksomheden. (Også, disse “udenforstående”, der ejer 10% eller mere af aktierne i selskabet er anset for “Insidere” også.)
So… tilbage til George Muzea og Enrons sammenbrud.
George Muzea vidste bare, hvad insidere gjorde i verdens investeringer, købe eller sælge deres selskab lagre… især sælger på Enron… mens alle andre var bliver opfordret til at købe Enron.
Han så de solgte, når normalt insidere som investorer ville være at købe. Hvis insidere afvige fra deres normale adfærdsmønstre investor… George ved det. De fleste af os kørte med publikum… og at miste vores skjorter 18 måneder senere når historien brød.
Hvis insidere afvige fra deres normale adfærdsmønstre investor… ligesom George Muzea, kan vi lære at se deres flytter også… og fortjeneste fra den.
George vidste kommende 18 måneder… Lad synke… 18 måneder forude, var der allerede et problem inden for Enron. Længe før Enron-skandalen gjort de tidligste udgaver af enhver avis, George Muzea vidste hvad insidere “fortalte” ham af deres handlinger.
Husk, at de ikke behøvede at sige noget til ham overhovedet. De handlede. Han læste hvad de var gør og rådgive sine klienter i overensstemmelse hermed.
Hvad hvis du kunne forstå insidere som George Muzea gør? Tænk over det. Du ville ikke have at bekymre sig om de virksomheder, som du blev investeret.
Korrektion, ja, ville du nødt til at bekymre sig om alle dine investeringer… det ved alle investorer. Men – og dette er afgørende – i modsætning til de fleste investorer, du ville have evnerne til at se alle dine investeringer og handle længe før der var nogen problemer, der rapporteres i nyhederne… ligesom Enron.
Som enten en kort eller lang sigt investor, kan du se dine investeringer og fortælle din mægler når at flytte en bestand…
Investorer, der opholdt sig hos Enron er nu involveret i dyre retstvister om disse investeringer… investeringer, som var lavet helt ærligt med tillid op foran. Alle kan føle deres smerte. Deres investeringer blev torpederet længe før de, som ærlig investorer, vidste de faktiske forhold.
Insidere er nøglen til alle investeringer og investorer strategier… eller bør være. Hvorfor? Kun insidere, hvad der virkelig sker inde i deres virksomheder. Enron insidere vidste hvad der var skjult fra en materiel verden af fundamentals og technicals.
Der er altid ting, der sker, godt og dårligt, der ikke kan blive afspejlet i tide, på en balancen eller resultatopgørelsen. Der er altid ting, der sker, godt og dårligt, der ikke kan blive afspejlet i tide, i den tekniske analyse. Havde det været tilfældet, ville have været investorer påberåbe sig technicals ud af Enron… eller kortslutning deres investeringer i det.
George Muzea ved det. Insidere ved det. En udvalgt gruppe af investorer – kendt generelt som “smart money”-de ved det. Og mange af dem sig til George Muzea for disse oplysninger.
For én, er glad for at se, at George endelig tilbyder et kursus om hvordan investorer kan bruge insidere for offentligt handlede selskaber som en indikator for deres investeringer, de swing traders, optioner erhvervsdrivende, langsigtede investorer, dag handlende…
Retning er hvad aktiemarkedet handler om. George Muzea har fundet nøglen til marked retning…
Jeg fortalte dig en trillion dollars vil få din opmærksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.