Business Home og kommercielle alarmsystemer og sikkerhedssystemer

Alarmsystemer er beregnet til at beskytte liv og ejendele hvis de er anbragt, anvendes og vedligeholdes ordentligt. Datum viser, at hjem uden en indbrudstyv alarmsystem (for eksempel) er fire gange mere tilbøjelige til at være målrettet. Alarmsystemer er også fantastisk til brande og andre kriser. Alarmsystemer er installeret strategisk i samråd med hjem og bygning ejere. En anden fordel ved alarmsystemer er det forsikrings selskaber vil gøre formindsket satser for bygning og/eller husejere forsikring hvis den ordentlig indbrudstyv og/eller brandalarm systemer er installeret. Og glem ikke, brandalarm systemer er operationelle og tjenestegørende 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Der er et mylder af forskellige anvendelser for alarmer. Den hyppigste er naturligvis ilden og overtræder typer, men andre programmer er ved at blive hejst på en glødende tempo. Tænk på programmer såsom medicinsk alarmsystemer (også kaldet personlige alarmer og medicinsk alert enheder). Disse systemer er udtænkt til at aktivere EMS-service, hvis en patient bliver sårede, syge eller syge.

Alarmsystemer kan være enkeltstående (dvs. en akustiske anordning er sat i forbindelse med et indbrud eller brand begivenhed), eller de kan blive overvåget af en ydre overvågning selskab. Remote alarmsystemer er udnyttet til at Tilslut styreenheden til en forudindstillet skærm af en slags, og de kommer i mange forskellige konfigurationer. Telecom linjer er traditionelt brugt til at udsende et tegn, når der opstår en alarm hændelse (brand, indbrud, osv.). Disse systemer er forbundet med en auto-dialer, der mekanisk vil give meddelelse til brand eller politiet afdelingerne i tilfælde af indbrud eller brand. Mest overvågede indbrudstyv alarmsystemer er udstyret med hi-tech batteri og/eller mobile backup-systemer, der sparker i straks bør din magt eller telefon forbindelse mislykkes. Dette foregriber en vordende tyv fra afskære telefonlinjen til at anmelde overvågningen tjenesten til hinder alarmsystemet.

Nogle alarmsystemer er bundet til videoovervågningssystemer, således at aktuelle video af en indtrængen område kan straks vises på en ekstern skærm, for ikke at nævne registreres. Med ny teknologi er alarmsystemer ikke kun tilgængelig som hardwired enheder, men også som trådløst. Indførelsen af trådløse alarm teknologi betyder, at nye sensorer kan blive tilføjet hurtigt og nemt uden at skulle køre ledninger tilbage til et Kontrolpanel.

En af de store ulemper til alarmsystemer er falske alarmer. Når en alarmsystem er ikke korrekt installeret, anvendes eller vedligeholdes, kan antallet af opkald til politiet og brand forsendelser stige. I mange kommuner kan alarm ejer en bøde eller citeret hvis alarmsystemet bliver et irritationsmoment. Men når dette er sagt, i 1994 den internationale sammenslutning af Chiefs of Police bestået en bestyrelsen beslutning om der professionelt installeret og overvåget alarmsystemer er nyttige instrumenter til at hindre kriminalitet og give dig fred i sindet for privat- og erhvervskunder ejere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.